نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

امیرعبداللهیان: پیگیری منافع ایران مهم‌ترین راهبرد دولت در سازمان ملل است

وزیر امور خارجه پیگیری منافع ایران در همه نشست‌های نیویورک را، مهم‌ترین راهبرد تیم دولت در مجمع عمومی سازمان ملل دانست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۴ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - 2023 September 18
کد خبر: ۲۰۴۵۰۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین امیر عبداللهیان به مهم‌ترین راهبرد‌های جمهوری اسلامی ایران در سفر رئیس جمهور و هیئت دیپلماسی کشورمان به مجمع عمومی سازمان ملل اظهار داشت: پیگیری منافع ایران در همه نشست‌های نیویورک مهم‌ترین راهبرد ماست.

وی پیش از این همچنین اقدام آمریکا مبنی بر تحریم خبرگزاری تسنیم و تعدادی از اشخاص حقیقی و حقوقی کشورمان توسط آمریکا را "جوک" خوانده و افزوده بود: خود آمریکایی‌ها نیز از این بازی مسخره خسته شده‌اند.

وزیر امور خارجه همچنین اظهار داشت: تحریم‌هایی که این روز‌ها آمریکایی‌ها انجام می‌دهند بیشتر به یک جوک تبدیل شده است.

امیر عبداللهیان افزود: وقتی شما به لیست‌های تحریم‌ها دقت کنید در برخی موارد افرادی که هفت تا ۱۰ سال قبل فوت کرده‌اند نیز در فهرست تحریم‌های آمریکا قرار دارند.

وی افزود: ظاهراً خود آمریکایی‌ها هم از این بازی مسخره خسته شده‌اند و به چنین بازی‌های تکراری روی آورده‌اند، اما ما هیچ اقدامی از سوی طرف‌های مقابل را بدون پاسخ نخواهیم گذاشت.

رئیس جمهور در رأس هیئتی شب گذشته تهران را به مقصد نیویورک برای حضور در مجمع سالیانه عمومی سازمان ملل متحد ترک کرد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار